Előfizetői tartalom

Brutálisan megdrágultak az új lakások - használt vagy új ingatlant éri meg inkább venni?

Portfolio
Ha valakinek mind új, mind használt ingatlanra lenne pénze, akkor több mindent is mérlegelnie kell, mielőtt az olcsóbb, használt lakás mellett dönt, pedig az új lakás akár 60 százalékkal is többe kerülhet, amely különbség meghaladja az elmúlt évek átlagát – egyebek mellett erről beszélt Futó Péter, a Portfolio Ingatlan-divíziójának elemzője a Checklist, lapunk napi podcastjének hétfői adásában.

Az új lakások az elmúlt öt évben 50-55 százalékkal voltak átlagosan drágábbak a hasonló elhelyezkedésű használt lakásoknál, ez az arány ugyanakkor most már 60 százalék fölé csúszott – mondta el Futó Péter, a Portfolio Ingatlan-divíziójának elemzője a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének hétfői adásában. Mivel az olló az elmúlt időszakban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés