Előfizetői tartalom

Hiába akarja a főváros hamarabb befejeztetni a 3-as metró felújítását, a háború itt is átírja a terveket

Portfolio
Hiába akarja a főváros a szerződésben kikötött határidő előtt átadni az M3-as metró középső szakaszának állomásait, a szomszédban dúló háború miatt fellépő alapanyaghiányok és áremelkedések nagyon megnehezítik a helyzetet - derül ki Bognár Árpád, a Swietelsky Magyarország Kft. ügyvezető igazgatójának Magyar Építőknek adott interjújából. A beszélgetésből kiderül továbbá, hogy a járványos időszakban nem csak a dolgozók megbetegedésével, de a fővárossal is meg kellett küzdeniük, akikkel a vágányfelújítást végző cég hónapokig nem tudott megállapodni egy árváltozásról.

A járványos időszak megpróbáltatásait hátra hagyva most új kihívásokkal kell szembenéznie a metrófelújítást végző kivitelezőnek miután a főváros szeretné idő előtt befejezni a munkálatokat. Mint ismeretes, az M3-as metró felújítás alatt álló középső 9 állomásából 3-at májusban átadnak (a Klinikák, a Corvin-negyed és a Kálvin tér megállókat - hogy aztán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés