Előfizetői tartalom

Nem aggódik a háború hatásai miatt a régiós ingatlanórás - Még a nyugati tőke sem fordul el a térség felől

Portfolio
Nem kell attól tartani, hogy a nyugati tőke elfordulna a kelet-közép-európai régiótól pusztán az Ukrajnában zajló háború miatt - mondta Fekete Zoltán, a GTC vezérigazgatója a Property Forumnak adott interjújában. A lap a cég 2021-es pénzügyi jelentése kapcsán készített interjút a cégvezetővel, melyben kifejtette, szerintük a régióban továbbra is erős marad az irodapiac, valamint a jelenlegi, háborún túli, bizonytalanságot okozó tényezők ellenére is stabil működésre számítanak.

Nem kell attól tartani, hogy a nyugati tőke elfordulna a kelet-közép-európai régiótól pusztán az Ukrajnában zajló háború miatt. "Még nem látjuk, hogy ez megtörténne. A befektetési piac továbbra is erős marad, így van érdeklődés az eszközök iránt. Néhány hetes késések is előfordulhatnak ugyan, de a helyzet még túl új ahhoz, hogy bármilyen következtetést le lehessen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés