Előfizetői tartalom

Jelentős fejlesztés indul az észak-magyarországi megyeszékhelyen

Portfolio
Jelentős fejlesztésekre készül az egyházi fenntartásban lévő Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Egerben - vette észre az Építészfórum az európai közbeszerzési értesítőben. A felhívás szerint megújul az egyetem főépülete, a Líceum, valamint több már meglévő oktatás épület, továbbá új sportcsarnokot, az Almagyar-dombi campuson pedig egy új, körülbelül 12 ezer négyzetméternyi oktatási épületet és kollégiumot építenek.

Megjelent a napokban az európai közbeszerzési értesítőben az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem felhívása, miszerint komplex felújítási és építési munkákra keresik a tervezőt. A közbeszerzési dokumentum szerint: megújul az egyetem főépülete, a Líceum, rekonstruálják a szőlészeti és borászati oktató- kutató és szaktanácsadási központ épületegyüttesét, ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés