tesco
Ingatlan

Beújít a Tesco, irodát nyitnak egy üzletükben

Portfolio
A Tesco és az irodákat üzemeltető IWG megállapodása értelmében május végétől tesztelnek egy 3800 négyzetméteres rugalmas irodaterületet a Tesco New Malden szupermarketjében, ahol 12 íróasztal, 30 co-working helyiség és egy tárgyalóterem is helyet kap.

Az együttműködésre azért került sor, mert a szupermarketek új utakat keresnek, hogy megtöltsék az üzleteik azon részét, ahol korábban elektromos készülékeket, zenét vagy filmeket árultak, amelyeket ma már nagyrészt digitálisan vásárolnak a vevők. Valószínűnek tartják, hogy a Tesco további rugalmasan használható helyiségeket nyit, ha az ötlet népszerűnek bizonyul.

A létrehozott közös cég, a Spaces csatlakozik a Tesco más partnereihez, köztük a sportfelszereléseket árusító Decathlonhoz, a Pets at Home-hoz, az InPost csomagmegőrzőhöz, a Holland & Barrett bioboltokhoz, valamint a Timpsonhoz és a Vision Expresshez, amelyek a szupermarketekben felszabaduló helyeket töltik be.

Az üzlet a rugalmas munkaterületek fellendülését is tükrözi, amelyet a világjárvány miatti hónapok óta tartó korlátozások ösztönöztek, amelyek arra kényszerítették a vállalkozásokat, hogy engedjék meg az alkalmazottaknak, hogy otthonról vagy máshonnan dolgozzanak.

Az IWG kutatása szerint a munkavállalók 72%-a jobban örülne a rugalmas munkavégzés lehetőségének, mint annak, hogy a hét öt napján visszatérhet az irodába.

Mark Dixon, az IWG alapítója és vezérigazgatója elmondta: "Az emberek nem akarnak minden nap órákig ingázni, ehelyett a helyi közösségükben szeretnének élni és dolgozni. Egy külvárosi Tesco Extra egy élénk helyi közösség közepén tökéletes helyszín a rugalmas irodahelyiségek számára.

Címlapkép: Nathan Stirk/Getty Images

usa zaszlo
himlo kiutes
olajfinomito
fagylalt fagyi
irán

Holdblog A megváltozott világ

2009-ben a pénzügyi világégéskor találták ki a jegybankok (először a mindig bátrabb Fed), hogy a kamatcsökkentés...

2022. május 17.
Hitelezés 2022
2022. május 31.
Financial IT 2022
2022. június 8.
Portfolio Property X 2022
2022. június 1.
Portfolio Digital Transformation 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Díjmentes online előadás
Hogyan csináld a gyakorlatban?
budapest nő telefon parlament getty stock