Előfizetői tartalom

Nagy újítást jelentett be a Google

Portfolio
Több mint egymilliárd ember használja rendszeresen tájékozódásra a Google Maps alkalmazást. Az elmúlt néhány évben a mesterséges intelligencia terén végzett fejlesztések ezen felületen is egyre inkább megjelennek, lehetővé téve, hogy utcaképek milliárdjait egyesítve egy digitális világmodell jöjjön létre. Ebben, vagyis egy környék térképpel való felfedezésében és a tájékozódásban vezet be hamarosan teljesen új megoldásokat a Google.

A Google Térkép először azért jelent meg, hogy segítse az embereket az úticéljukhoz való navigálásban, de azóta sokkal több lett annál. A mesterséges intelligencia fejlődésének köszönhetően új nézetből tapasztalhatják meg a használók, hogy milyen egy környék, nevezetesség, étterem vagy népszerű helyszín, még élethűbb képet adva arról. A látnivalók vagy éttermek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés