google maps immersive view
Ingatlan

Nagy újítást jelentett be a Google

Portfolio
Több mint egymilliárd ember használja rendszeresen tájékozódásra a Google Maps alkalmazást. Az elmúlt néhány évben a mesterséges intelligencia terén végzett fejlesztések ezen felületen is egyre inkább megjelennek, lehetővé téve, hogy utcaképek milliárdjait egyesítve egy digitális világmodell jöjjön létre. Ebben, vagyis egy környék térképpel való felfedezésében és a tájékozódásban vezet be hamarosan teljesen új megoldásokat a Google.

A Google Térkép először azért jelent meg, hogy segítse az embereket az úticéljukhoz való navigálásban, de azóta sokkal több lett annál. A mesterséges intelligencia fejlődésének köszönhetően új nézetből tapasztalhatják meg a használók, hogy milyen egy környék, nevezetesség, étterem vagy népszerű helyszín, még élethűbb képet adva arról. A látnivalók vagy éttermek keresése közben hamarosan gyakorlatilag átrepülhetünk egy város felett, megtekintve az egész környéket, emellett a térképen időcsúszkával ellenőrizhetjük, hogyan néz ki a terület különböző napszakokban és különböző időjárási körülmények között, valamint megnézhetjük, melyek a legforgalmasabb helyek.

A Property X az első olyan hagyományos konferenciáink alapjain nyugvó rendezvényünk lesz, ahol a találkozás, a networking, az élmény és a hangulat egyaránt kiemelt szerepet kap.

Az úgynevezett "immersive view" szinte bármilyen telefonon és eszközön működik majd, Los Angelesben, Londonban, New Yorkban, San Franciscóban és Tokióban az év végén indul, és hamarosan további városokban is elérhető lesz. 

Amellett, hogy az alkalmazás megkönnyíti a helyek felfedezését, a vállalat célja, hogy a fenntarthatóságot is javítsa, ezért nemrég bevezették a környezetbarát útvonaltervet az Egyesült Államokban és Kanadában, ami lehetővé teszi, hogy megtekinthessük és kiválaszthassuk a leginkább üzemanyag-hatékony útvonalat. Ezzel a becslések szerint a felhasználók már több mint félmillió tonna szén-dioxid-kibocsátást takarítottak meg összesen, ami olyan, mintha a két országban 100 ezerrel kevesebb autó közlekedne. Hamarosan Európára is elérhető lesz ugyanez.

Az Élő nézet

Szintén újítás az Élő nézet, ami segít eligazodni séta közben, és az AR segítségével hasznos nyilakat és útmutatásokat jelenít meg, ami különösen akkor hasznos, ha bonyolult beltéri területeken, például repülőtereken, bevásárlóközpontokban és vasútállomásokon keresünk egy helyszínt.

Hogy a Google Térkép hasznosságát még több helyen elhozzák, ezt a technológiát ingyenesen elérhetővé teszik a fejlesztők számára az új ARCore térinformatikai API-val. A fejlesztők már most is használják az API-t, hogy még hasznosabb alkalmazásokat készítsenek, és egyszerű módot nyújtanak a digitális és a fizikai világgal való egyidejű interakcióra.

Új lakás keresőTOVÁBB AZ ADATBÁZISRA
BudaPart
29–124 m20–0 M Ft
Budai Walzer II. ütem
38–102 m239–100 M Ft
Napfény Resort
41.97–182.31 m258.97–373.83 M Ft
VABA Apartments
47.04–81.95 m256.27–111.07 M Ft
Waterfront City 2
26–60 m232–67 M Ft
Westside Residence
30–108 m235–110 M Ft

Címlapkép forrása: Google

autó
Parlament alakuló ülés
ballisztikus-raketa-tengeralattjaro
Növekvő osztalékkal lepte meg részvényeseit a McDonald’s
MAV_Balaton_KISS_0001_2021jun

Holdblog Nem kell a techpapír

Ilyen is régen volt. 2006-ban. A Merrill híres alapkezelői felmérése szerint most jött el az az időszak, hogy újra...

Tematikus PR cikk
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Díjmentes online előadás
Érdemes most beszállni?
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Private Banking támogatási és advisory vezető

Private Banking támogatási és advisory vezető
2022. május 31.
Financial IT 2022
2022. június 8.
Portfolio Property X 2022
2022. június 1.
Portfolio Digital Transformation 2022
2022. szeptember 6.
Sustainable World 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
mobilház pénzcentrum