Előfizetői tartalom

Özönlenek a cégek Budapest egyik területére - Vetélytársa akadt a Váci úti irodafolyosónak?

Portfolio
2021-ben nem adtak át új irodaházat Pest Központ alpiacon (VI, VII, VIII és IX. kerület Hungária körgyűrűn belüli részei), nettó bérbeadások tekintetében mégis a legaktívabb részpiac volt: több mint 50 ezer négyzetméterre kötöttek új bérleti szerződést, előbérleti vagy bővülési megállapodást a cégek, így Budapest ezen része megelőzte a sokáig egyeduralkodó Váci úti irodafolyosót - derül ki a CA Immo közleményéből.

2021-ben a Pest Központ alpiacon mért nettó bérbeadás elérte az 50 630 négyzetmétert, így a teljes éves teljesítményt vizsgálva magasan az első helyet szerezte meg az alpiacok közül, megelőzve a mindig népszerű Váci úti irodafolyosót is. Az új szerződéskötések volumene meghaladta a 22 000 négyzetmétert az alpiacon regisztrált teljes keresleten belül. A bérleti megállapodások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés