Előfizetői tartalom

A CSOK és a járvány hatása - Ebben a budapesti kerületben is egyre népszerűbbek a többszobás lakások

Portfolio
Napjainkban az újépítésű ingatlanpiacon a vevői preferenciák átalakulását tapasztalhatjuk. Egy friss kutatásból most kiderül, hogy az elmúlt egy évben a 13. kerületi vásárlói érdeklődés a 70-139 m2-es ingatlanok iránt nagyobb arányban nőtt, mint az egyéb méretkategóriákban. Mindez a pandémiás időszak során megváltozott lakóhellyel kapcsolatos igényekkel, valamint a családokat segítő állami ösztönzők hatásával is magyarázható.

A D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport által megrendelt Ingatlan.com kutatás szerint a 13. kerületi újépítésű ingatlanpiacon az idei évben 3 százalékkal nőtt az egy hirdetésre jutó érdeklődések száma a tavalyi évhez viszonyítva, míg a 70-139 négyzetméteres kategóriában 6 százalékkal bővült a keresőtábor. Ha a lakáspiac utolsó békeévének számító 2019-es első negyedévéhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés