Előfizetői tartalom

Meglepő helyszínen derülhet ki! - Ez vár a következő években a hazai ingatlanokra!

Portfolio
Ilyen még nem volt! A Portfolio történetének első, szektorokon és iparágakon átívelő 1,5 napos eseményét rendezzük meg június 8-9-én, Balatonfüreden, ahol a hazai ingatlanszakma, az építőipar és a finanszírozói szektor legfontosabb képviselői találkoznak és vitatják meg az ingtalanpiac és környezete előtt álló legnagyobb kihívásokat. Az eseményen több száz résztvevő, különleges hangulat, és a hazai ingatlanpiaci és gazdasági véleményvezérek lesznek jelen a színpadokon és az egész napos networkingben. A helyszín az Anna Grand Hotel impozáns bálterme és csodálatos kertje, az ország egyik legszebb városában, Balatonfüreden. A Property X-et nem csupán a 1,5 napos szakmai program és a kiállítók teszik a magyar piac "mini-MIPIM"-jévé, hanem az egész napos és az estébe is nyúló kapcsolatépítés. Ez több, mint egy konferencia! Ezt az eseményt nem lehet majd online követni. Legyél a részese!

A világ ingatlanpiaca olyan turbulens időszakot él és olyan történelmi változásokon megy keresztül, ami korábban elképzelhetetlen lett volna. Számtalan újdonság, információ, szabályozás, feladat, nehézség, kockázat és kihívás van, amelyekre kizárólag átfogó és komplex válaszokat lehet és szabad adni. Ehhez teremt platformot a Property X, ahol a holisztikus szemlélet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés