Előfizetői tartalom

Digitális okosparkolási rendszert vezettek be több budapesti P+R parkolóban

Portfolio
Digitális okosparkolási rendszert vezettek be több budapesti P+R parkolóban. Ezentúl nem lesz szükség parkolócédulára, sem a fizetőautomaták használatára, ugyanis a be- és kihajtás automatikus rendszámfelismeréssel történik. Az ehhez szükséges ingyenesen letölthető alkalmazással most egy hétig bárki díjmentesen használhatja a parkolókat - közölte a BKK.

Már a főváros által fenntartott, fizetős P+R parkolók is elérhetők a magyar fejlesztésű Parkl mobilapplikációban. A mintegy 120 ezer felhasználóval rendelkező piaci szolgáltató és a Budapest Közút Zrt. együttműködésének köszönhetően a társaság üzemeltetésében lévő díjfizetés ellenében használható P+R parkolók a továbbiakban parkolócédula és készpénzes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés