Előfizetői tartalom

Felújítottak egy 10 ezer négyzetméteres irodaházat a Bajcsy-Zsilinszky úton

Portfolio
Megújult a belvárosi Atrinova irodaház, melynek során az épület homlokzata, a központi földszinti csarnoka és recepciója is új formát kapott. A Deka Immobilien által tulajdonolt épületben a White Star Real Estate látja el a bérbeadási és ingatlankezelői tevékenységet, a Colliers Magyarország pedig a műszaki felügyeletet biztosítja.

Mintegy 18 hónapnyi munka után megújult a belvárosi Atrinova irodaház. Az V. kerületben, a Bajcsy-Zsilinszky úton található épület 1998 óta üzemel és 10 500 négyzetméter hasznos alapterülettel rendelkezik. Az irodaház felújításának első fázisa 2017-ben kezdődött, melynek során az épület 7. emeletén étkezési, szabadidős és munkahelyi well-being lehetőségeket kínáló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés