Előfizetői tartalom

Látványos a drágulás, de épülnek még így is új lakások

Portfolio
A kivitelezési költségeken túl, a projektfinanszírozási költségek is jelentősen emelkedtek, ami egy-egy projekt esetén sok százmillió forintos plusz kiadást jelent. A lassuló piac miatt pedig 25-30 százalékkal csökkenhet az új projektek indulása - egyebek mellett erről beszélt Nagygyörgy Tibor, a Biggeorge Property tulajdonos-vezérigazgatója a Portfolio Checklist szerdai adásában.

Az elmúlt években a projektjeiken 30% körüli volt azoknak a vevőknek az aránya, akik hitel felhasználásával vásároltak. Amikor a Zöld Otthon Program elindult, pár hónapra ez az arány felfutott 50%-ra, most azt látják, hogy újra a 30% körüli arány a jellemző - mondta Nagygyörgy Tibor, a Biggeorge Property Zrt. tulajdonos-vezérigazgatója a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés