Előfizetői tartalom

Újabb ország ingatlanpiacára lépett be az Indotek Group

Portfolio
Tovább folytatja a nemzetközi terjeszkedést az Indotek Group, amely a dél-szicíliai Le Masserie Shopping Center, illetve egy 13 szupermarketből álló, főként Észak-Olaszországban található portfólió akvizíciójával lépett be az olaszországi ingatlanpiacra. A lezárult két tranzakcióval a társaság összesen már 14 kelet-közép-európai és dél-európai ország ingatlanpiacán folytat ingatlanbefektető és ingatlanfejlesztő tevékenységet.

Lezárta az Indotek Group első olaszországi akvizícióit, amelyek által két kiskereskedelmi szegmensben, a szupermarketek és shopmarkok területén jelent meg. A tranzakció keretében az Indotek Group egy 13 közepes méretű, önálló szupermarketből álló portfóliót vásárolt meg a Reale Immobili S.p.A.-tól. A 40 ezer négyzetméteres ingatlanportfólió részét képező szupermarketek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés