Előfizetői tartalom

Fényűző luxus: íme Magyarország legdrágább ingatlanjai

Portfolio
Gondolkodott már azon, hogy mennyibe kerülhet ma Magyarország legdrágább ingatlanja? Hol lehet, mekkora telek tartozik hozzá, ha egyáltalán? Hány tíz, esetleg százmilliárdokért kelhetnek el ezek a fényűző pompák, kastélyok (azt megsúgjuk, hogy ennél azért olcsóbban)? Nos, mi most rövid utánajárás után bemutatnánk Magyarország legdrágább listaárával rendelkező ingatlanjait - van itt minden a budai villától, a balatoni birtokon át a kastélyig.

Bizonyára mindenki álmodott már arról, hogy fényűző kastélyban, balatoni borászaton, vagy több hektáros, erdős-tavas birtokon éljen. Ha legtöbbünknek nem is adatik meg erre a lehetőség, a szerencsés kevesek bizony adják-veszik ezeket az ingatlanokat - mi most utána is mentünk, mit lehet kapni pár milliárd forintért. Fontos kikötés, hogy csak lakóingatlanokat (vagy amit jelenleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés