Előfizetői tartalom

Fényűzés és luxus a város felett: képek a város legelitebb lakásaiból

Portfolio
Amikor luxusra gondolunk Budapesten elsősorban a budai hegyekben elrejtett villák juthatnak eszünkbe (ahogy arra legutóbbi cikkünkben is rávilágítottunk), azonban a fővárosban a luxuslakásokból sincs hiány. Ha luxuslakás, akkor Elysium a rózsadombon - gondolják sokan, pedig a város szívében még talán annál is patinásabb lakásokhoz juthatunk egy irodaház tetején.

A Szervita Square Buildingről már többször is írtunk mióta 2021 februárjában több éves munkálatok után átadták - azonban mi elsősorban az irodaház funkciója miatt tartottuk eddig fontosnak az épületet. Pedig a látványos épületben az irodákon túl lakások is rejlenek a felső két emeletén, melyekről a napokban új képet is osztott meg a fejlesztő - mi most ezeket gyúrjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés