Előfizetői tartalom

Átadták a főváros legújabb szállodáját - Képeken a Crowne Plaza Budapest

Portfolio
Átadták a Váci úton található Crowne Plaza Budapestet. A szálloda tavaly nyár óta úgynevezett soft opening üzemmódban működött, mostanra azonban a teljes ingatlanfejlesztést - köztük a báltermet, 11 kisebb rendezvénytermet, a Club Lounge teret, a fitnesz termet, és az emeleti Cult éttermet is - befejezte a tulajdonos Gránit Pólus.

A szálloda története a 90-es évek végéhez nyúlik vissza. 1999-ben a Finta és Társai Építész Stúdió tevei alapján épült meg a Westend, majd fél évvel később nyílt meg az épület oldalában a szálloda. 20 évvel a nyitás után a tulajdonos Gránit Pólus a felújítás mellett döntött, amihez a lengyel Tremend építészirodát bízta meg. "A tervek készítése során alapvetés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés