Előfizetői tartalom

Magyarország lehet az egyik nagy nyertese az ellátási láncok átalakulásának

Portfolio
Nemrég lépett be a magyar piacra a Panattoni, páneurópai ingatlanfejlesztő, aki a vidéki Magyarországon is jó lehetőségeket lát abban, hogy logisztikai központokat építsen. A Property Forum a cég terjeszkedési tervéről és az ingatlanszakma jelenlegi nehézségeinek kezeléséről Kemenes Lászlót, a cég magyarországi ügyvezető igazgatóját kérdezte.

Tavaly év végén két telket vásárolt Budapest nyugati agglomerációjában a Panattoni, amely összesen több mint 90 000 négyzetméter terület fejlesztését teszi lehetővé. Törökbálinton júniusban kezdik meg a City projekt építését, amit 2023-ban adnak át. Emellett a herceghalomi telephelyet is előkészítik, hogy megkezdjék az első épület kivitelezését, ami 70 000 négyzetméterig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés