Előfizetői tartalom

Pesti alsó rakpart-lezárás: új kutatás érkezett

Portfolio
A budapesti vállalkozások többsége nem ért egyet a pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti szakaszának az autóforgalom előli végleges lezárásával – derült ki a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) friss online konzultációjából. A BKIK közleménye szerint az eredményről Nagy Elek elnök tájékoztatta Karácsony Gergely főpolgármestert.

A több mint 11 ezer válaszadó 64 százaléka ellenzi a tervet, 69 százalékuk szerint rontani fogja a fővárosi autós-közlekedési helyzetet, 61 százalékuk pedig úgy látja, hogy a tervezett intézkedés a helyi vállalkozókra és gazdaságra tekintve is hátrányos következményekkel jár majd. A BKIK ezért szakmai egyeztetést kezdeményezett a fővárossal. Lezárult a BKIK online...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés