Iroda belső, csapatmunka, közös munka
Ingatlan

Új szereplők a hazai ingatlanpiacon - Ezek voltak a legfontosabb májusi kinevezések

Portfolio
Az év első hónapjaihoz képest csendesebb volt a május az ingatlanpiac személyi változásai terén, ugyanakkor néhány új kinevezés az elmúlt hónapban is történt. A Skanska kelet-közép-európai kereskedelmi fejlesztési üzletágánál Veronika Themerson mostantól a vállalat környezetvédelmi igazgatója, míg az egészség és biztonság területért felelős igazgató Mircea Bosie lett. A Cushman & Wakefield csapatához csatlakozott Lakatos Anna, az Avison Young magyarországi irodájának irodabérbeadási csapatát pedig Rainer-Micsinyei Erika és Szombati Károly erősíti.

Két új igazgatót nevezett ki a környezetvédelemmel, valamint az egészségvédelemmel és biztonsággal foglalkozó területekre a Skanska. Veronika Themerson mostantól a vállalat környezetvédelmi igazgatója, míg az egészség és biztonság területért felelős igazgató Mircea Bosie lett. Themerson és Bosie a Skanska kelet-közép-európai kereskedelmi fejlesztési üzletágon belül a területeikhez tartozó csapatokat fogják irányítani Lengyelországban, Csehországban, Magyarországon és Romániában.

Veronika Themerson több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik projektmenedzserként, építészként és vezetőként. Új szerepkörében a Skanska irodafejlesztési üzletága stratégiájának alakításáért, tervezéséért és kivitelezéséért fog felelni a fenntartható megoldások és innovációk terén. Veronika 2013-ban csatlakozott a céghez és különböző vezetői, igazgatói pozíciókat töltött be.

Szakma X Élmény X Találkozás X Információ - Erről fog szólni a június 8-9-i Portfolio Property X 2022 konferencia. Részletekért kattints!

Mircea Bosie közel 15 éves karriert tudhat maga mögött az egészségvédelem és biztonság területén. A jövőben a Skanska Csoport stratégiájáért, munkavédelmi irányítási rendszeréért és a szabályozásokkal összehangolt üzletági munkavédelmi sztenderdek meghatározásáért és tervezéséért felel. 2012-ben érkezett a Skanskához és jelenlegi kinevezését megelőzően egészségvédelemért és biztonságért felelős vezetőként dolgozott Magyarország, Románia és Csehország vonatkozásában.

A Skanska célja, hogy saját szén-dioxid kibocsátását csökkentse és 2045-re az egész értékláncában elérje a nettó zérót. A vállalat eddig 46%-kal redukálta a karbonlábnyomát, a 2015-ös évet alapul véve.

További változások

A Skanska mellett más cégeknél is voltak személyi változások. A Cushman & Wakefield budapesti csapatához csatlakozott Lakatos Anna, aki a tárgyalások támogatásáért felel, míg az Avison Young magyarországi irodájának irodabérbeadási csapatát Rainer-Micsinyei Erika és Szombati Károly erősíti.

Alkotás Point
1140 m215–15.5
BIF LOFT Irodaház
519 m23770–3900 Ft
Flórián Udvar
1500 m24860–5110 Ft
Infopark A
1800 m25000–7000 Ft
Szépvölgyi Business Park
0 m211.5–12.5
myhive Haller Gardens
13726 m214.5–17

Címlapkép forrása: Getty Images

covid
számla befizetés
repülő nyaralás léiközlekedés beach
olaj
arany

Holdblog Pénzzúzás

Pénznyomtató jegybankok, infláció, kétségbeesett jegybankok… ez az elmúlt 12 év ciklusa (is) eddig. Viszont...

2022. október 18.
Portfolio Future of Finance 2022
2022. szeptember 6.
Sustainable World 2022
2022. szeptember 7.
Private Health Forum 2022
2022. szeptember 15.
Property Investment Forum 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Díjmentes online előadás
Hogyan csináld a gyakorlatban?
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
új lakások