Előfizetői tartalom

Új szereplők a hazai ingatlanpiacon - Ezek voltak a legfontosabb májusi kinevezések

Portfolio
Az év első hónapjaihoz képest csendesebb volt a május az ingatlanpiac személyi változásai terén, ugyanakkor néhány új kinevezés az elmúlt hónapban is történt. A Skanska kelet-közép-európai kereskedelmi fejlesztési üzletágánál Veronika Themerson mostantól a vállalat környezetvédelmi igazgatója, míg az egészség és biztonság területért felelős igazgató Mircea Bosie lett. A Cushman & Wakefield csapatához csatlakozott Lakatos Anna, az Avison Young magyarországi irodájának irodabérbeadási csapatát pedig Rainer-Micsinyei Erika és Szombati Károly erősíti.

Két új igazgatót nevezett ki a környezetvédelemmel, valamint az egészségvédelemmel és biztonsággal foglalkozó területekre a Skanska. Veronika Themerson mostantól a vállalat környezetvédelmi igazgatója, míg az egészség és biztonság területért felelős igazgató Mircea Bosie lett. Themerson és Bosie a Skanska kelet-közép-európai kereskedelmi fejlesztési üzletágon belül...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái