FONTOS Átadta a stafétát Joe Biden: máris megvan, ki lehet az elnök utódja
 
Előfizetői tartalom

Újabb alapkőletétel Kelet-Magyarországon: 32 ezer négyzetméteres ingatlan építésébe kezd a magyar tulajdonú fejlesztő

Portfolio
A tegnapi, debreceni BMW-gyár alapkőletétele után most egy másik kelet-magyarországi városból, Miskolcról érkezett hír egy nagyobb ingatlanfejlesztés elindításáról. Az Infogroup egy 32 000 négyzetméteres logisztikai csarnok alapkövét tette le a miskolci Mechatronikai Ipari Park területén, melynek első ütemében egy 19 000 négyzetméteres built-to-suit gyártó- és logisztikai csarnok valósul meg.

Újabb csarnok fejlesztését kezdi meg Miskolcon az Infogroup. Az IGPark Miskolc projekt keretében épülő 32 000 négyzetméter területű épület első ütemében megvalósuló 19 000 négyzetméteres built-to-suit gyártó- és logisztikai csarnok várhatóan 2023 első negyedévében készül el. A fejlesztő egy globális gyártó cég tenderén nyerte el a lehetőséget egy 19 000 négyzetméter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés