otp irodaház madarász
Ingatlan

Átadták az OTP Bank új irodaházát - Képeken mutatjuk meg a látványos komplexumot

Portfolio
Átadták az OTP legújabb, Madarász utcai irodaházát. A 84 ezer négyzetméteres épület a Market Zrt. kivitelezésében épült és az M12 nevet viseli. Az irodaház hét emelet magas, három földalatti szintjén pedig mélygarázsok kaptak helyet.

Átadták az OTP Bank új irodaházát a XIII. kerületi Madarász utcában. A 84 ezer négyzetméteres épületbe a város különböző pontjairól 3000 dolgozót költöztet át a bank. A hét emeletes épület a Market Zrt. kivitelezésében épült és az M12 nevet viseli. A tervezés során nagy hangsúlyt fektettek a természetközeliségre, amit a több mint 200 kül- és beltéri fa, valamint a több tízezer kisebb növény elültetésével biztosítottak.

"Korábban nem tapasztalt kihívásokban bővelkedő időszakban épült az irodaház, amely épp olyan lett amilyennek megálmodtuk. A komplexumban kiemelt figyelmet fordítottunk a közösségi terek ideális kialakítására, a kivitelezés során nem engedtünk sem a minőségből, sem az innovatív megoldásokból” – mondta el a megnyitó eseményen Csányi Péter, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese.

Az ingatlanpiac, építőipar, finanszírozás közös feladatairól is beszélnek majd a szakértők a június 8-9-i Portfolio Property X 2022 élménykonferencián, ahol előadó lesz többek között Wolf László, az OTP Bank igazgatósági tagja és a Kereskedelmi Banki Divízió vezérigazgató-helyettese, valamint Scheer Sándor, a Market Építő Zrt. vezérigazgatója. Részletekért kattints!

A mintegy négy év alatt megvalósult beruházás egy közel 13 ezer négyzetméteres telken épült fel és a LEED környezettudatos épületminősítési rendszer GOLD fokozatával rendelkezik. Az épület többek között olyan megoldásokat alkalmaz, mint a korszerű gépészeti és elektromos rendszerek, a mennyezeti fűtés-hűtés, a hőszivattyú hulladékhőjének hasznosítása a melegvíz előállításához, az esővíz újrahasznosítása vagy az okos világításvezérlés. Az alábbiakban a Market Építő Zrt. videójában is megtekinthető a projekt, ami sajnos mobilról nem, csak asztali gépről érhető el:

ATENOR - BakerStreet
16572 m216–18
ATENOR - RoseVille
15503 m220–20
Bajcsy Irodaház
150 m23150–3500 Ft
Szépvölgyi Business Park
0 m211.5–12.5
myhive Thirteen (Globe)
0 m211.5–12.5

Címlapkép forrása: Portfolio

Liszicsanszk
Orosz útlevél
Puskák
Karikó Katalin
Maszk eldobva
2022. október 18.
Portfolio Future of Finance 2022
2022. szeptember 6.
Sustainable World 2022
2022. szeptember 7.
Private Health Forum 2022
2022. szeptember 15.
Property Investment Forum 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Díjmentes online előadás
Érdemes most beszállni?
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Budapest lakás Andrássy út