Előfizetői tartalom

Digitalizáció és globális feszültségek: váratlan folyamatok rázzák fel az ingatlanpiacot

Portfolio
Olyan tényezők és folyamatok rázzák fel újonnan az ingatlanpiacot, amire korábban nagyon kevesen számítottak volna: a globális feszültségek rég nem voltak ilyen magasak, miközben a bolygónak a klímaváltozással is meg kell küzdenie. Ezeknek bizony mind köze van a globális világgazdaságba beágyazott hazai ingatlanpiacnak is - legyen szó akár külföldi befektetőkről, alapanyagárak drágulásáról vagy fenntartható építkezésekről. Meglepő módon ez mind összefügg cikkünk másik témájával: a digitalizáció égető szükségességével. Ha elsőre kicsit zavarosnak is tűnik, hogy ezek a témák miként is kapcsolódnak, akkor érdemes lehet ellátogatni a Portfolio Property X konferenciára, ahol válaszokat kaphat a kérdéseire.

Globális zavarok, hazai gondok Klímaváltozás, orosz-ukrán háború, energiaválság, kínai ingatlanpiac - csupán néhány tényező, mely elsőre ugyan kicsit távol áll a hazai ingatlanpiactól, közelebbről megvizsgálva azonban már egyértelmű, hogy az említett folyamatok alapjaiban határozzák meg Magyarország ingatlanszektorát. A háború, mely ugyan szerencsére nem nyúlik túl...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés