Előfizetői tartalom

Hosszabb távon nem tudunk nagy hibát véteni, ha ingatlanba fektetünk

Portfolio
Elkezdődött a balatonfüredi Portfolio Property X 2022 konferencia második napja, amelyen az ingatlanbecslés nehézségeibe, a digitalizált munkakörnyezet jellemzőibe, valamint a jövő munkatrendjeibe avatták be a szakértők egy szakmai reggeli keretében a résztvevőket. Válság válság hátán, de ki lehet jönni győztesen belőle? Mi teszi leginkább értékállóbbá az ingatlanokat? Melyek a legfontosabb trendek, amik a jövő HR-jét alakítják? Hogyan alakul a jövő munkavégzése, munkahelye? Nem könnyű kérdések, lássuk a szakértők válaszait!

Válság vagy nem? Hogyan változik az ingatlanok értékbecslése most? Változások és sokkhatások érik a piacokat, az építőipari költségek változása, ami leginkább közép-hosszú távú hatás, illetve a finanszírozás megváltozása természetesen befolyással van az ingatlanok értékére is. Az értékbecslés során nem lehet ezeket kihagyni, elkerülhetetlen, hogy a gazdasági...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái