Előfizetői tartalom

Jön a fordulat a lakáspiacon: az USA legnagyobb közvetítői már leépítésbe kezdtek, folyamatosan esik a kereslet

Portfolio
Az Egyesült Államok két egyik legnagyobb ingatlanközvetítő cége is leépítésekbe kezd: a Compass a dolgozói 10%-ától, a Redfin 8%-tól válik meg - írja a CNBC az SEC közleményére hivatkozva. A leépítések mögött állhat az amerikai lakáspiac lassulására mutató egyre több jel, hiszen a lakáseladások száma hónapok óta csökken, csakúgy mint az új lakáshitelek iránti kereslet.

Érik a lakáspiaci fordulat az Egyesült Államokban, ahogy az ország két egyik legnagyobb közvetítőcége is leépítésekbe kezdett. Az amerikai t360 (lakáspiacon specializálódó) ingatlantanácsadó cég ranglistáján az eladási volumenek szerint 2021-ben a Compass egyenesen a legnagyobb cég volt, a Redfin az ötödik - most ez a két cég bocsájtja el a dolgozói 10 és 8%-át. A Redfin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés