Előfizetői tartalom

Látványos gördeszkapályát kapott egy pesti kerület

Portfolio
Közel három éves szakmai előkészítő munka után adták át Rákosmentén az Országos Görpark Program legújabb pályáját. Az Akadémiaújtelepen létesült pálya görkorcsolyások, gördeszkások és a freestyle BMX-esek számára is ideális helyszín, amely nemcsak a kezdők, de a profik számára is tartogat kihívásokat - közölte a Rákosmente.hu alapján a Pestbuda.

A 345 négyzetméter alapterületű, három tagból álló medencés flow pálya kialakítását és méretét tekintve is egyedülálló Magyarországon. Ívek tekintetében jelenleg ez hazánk legnagyobb mélységű gördeszkapályája. Az Aranylúd és az 513. utca között található létesítmény környezete parkosított, a pályát két térkőburkolatos feljárón lehet megközelíteni. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés