Előfizetői tartalom

Robbantsd be a szakmai karriered! - Ingatlanfókuszú újságíró-elemzőt keresünk

Portfolio
A hazai gazdasági és ingatlanszakmai média vezető szereplője, komoly ambíciókkal rendelkező, tanulni, fejlődni és a legfontosabb témákba belelátni vágyó újságíró-elemző csapattagot keres az ingatlanpiaccal, építőiparral és a jövőt meghatározó fenntarthatósági eszközökkel és megoldásokkal foglalkozó divíziójába. A pozícióra pályakezdő, vagy néhány év szakmai tapasztalattal rendelkező jelentkezőt várunk, mivel a jelenlegi, hasonló paraméterekkel rendelkező kolléga épp fájó szívvel hagyja itt pozícióját, hogy külföldre menjen tanulni.

Hogy mi is lesz a feladatod ebben a pozícióban? Aktuális hazai és nemzetközi ingatlanpiacot, építőipart és fenntarthatósági témákat érintő hírek, közlemények, események, elemzések figyelése, cikk formájában való, gyors feldolgozása Érdekes, gazdasági hatással bíró külföldi és hazai sztorik felkutatása és elemzése Saját sztorik, elemzések írása Ez a pozíció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés