Előfizetői tartalom

Bejártuk a Cordia legújabb belvárosi beruházását - Képeken az elkészült társasház

Portfolio
A VII. kerületi Nagy Diófa utcában építette fel legújabb lakóházát a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia. A Grand’Or hatemeletes épületében összesen 107 lakás kapott helyet, melyek között a 28 négyzetméteres stúdióktól a 110 négyzetméteres családi otthonokig számos lakástípus megtalálható. Az alábbiakban képeken mutatjuk be az elkészült ingatlant.

Elkészült a Cordia legújabb belvárosi beruházása, a Grand’Or társasház. A 107 lakásos épületben az első emeleten öt irodát is kialakítottak, az utcafronti földszinten pedig üzlethelyiségek kaptak helyet. A földszinti lakások kertkapcsolatosak, az emeleti otthonok mindegyikéhez erkély tartozik, illetve közös jellemzőjük, hogy mennyezethűtéssel és –fűtéssel vannak felszerelve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés