Előfizetői tartalom

Gyökeres átalakulás küszöbén az épületüzemeltetés - Itt már rég nem csak a robotokról van szó

Portfolio
Gyökeres átalakulás küszöbén áll az épületüzemeltetési szakma, amit a technológiai innovációk mellett egy strukturális átalakulás is kísér. A LEO FM "Szeretem a szakmám szakiskolai pályázat" 2022. évi díjátadó ünnepségén az ágazat szakértői beszéltek az FM-ben megjelenő jövőbemutató technológiákról, és azok épületüzemeltetésre gyakorolt hatásairól.

A digitális átállást hallva sokan valamilyen technológia megjelenésében gondolkodnak, ami önmagában igaz, de eközben egy kulturális forradalom is zajlik. Míg korábban a technológiai fejlődés például azt jelentette, hogy a papaír helyett ugyanazt digitálisan rajzoltuk meg, addig a mostani digitális átállás teljesen megváltoztatja a szakmát - emelte ki előadásában Kuczogi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés