FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Minden a feje tetejére állt - Erre számítanak a cégek az ingatlanpiac egyik legerősebb szegmensében

Portfolio
Szinte minden téren változnak a fejlesztők és a bérlők preferenciái is az ingatlanpiac egyik legforróbb szegmensében, a logisztikai szektorban - derül ki a CBRE 2022-es Európai Logisztikai Bérlői Felméréséből. A nyugati cégek ma már sokkal inkább fordulnának Kelet-Közép Európa felé, míg a bérlők ugyan egyre jobban aggódnak az emelkedő költségek miatt, mégsem ez a legfontosabb szempont, amikor lokációt választanak.

A vállalkozások túlnyomó része (75%) várhatóan növeli logisztikai portfólióját a következő három évben. A városi fejlesztések kiemelt prioritást jelentenek a bérlők számára, akik azt látják, hogy a házhoz szállítás iránti igény továbbra is magas (a szolgáltatások minőségében pedig egyre csak emelkednek az elvárások). Európában elsősorban Hollandia, Belgium...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés