FONTOS Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?
 
Előfizetői tartalom

Emelkedő lakbérek, újra feltalált áruhitel a mai Checklistben

Portfolio
Ma délután 5 órakor új adással jelentkezik a Checklist, a Portfolio munkanapokon megjelenő podcastje. A mai műsor első részében a hazai albérletpiaccal foglalkozunk, mivel a KSH legújabb lakbérindexéből kiderül, hogy gyorsuló ütemben nőnek az árak országszerte, kiemelten Budapesten. Ezután az Egyesült Államokban egyre népszerűbb, online részletfizetési módszerrel, a BNPL-el foglalkozunk, mivel már a nagy fizetésforgalmi cégek és neobankok is elkezdték beépíteni a kínálatukba, a Revolut pedig Európába hozná a Buy Now, Pay Later szolgáltatást.

Délután 5-kor ma is új adással jelentkezik a Checklist. A műsor első részében a lakbérek egyre gyorsuló emelkedésével foglalkozunk, mivel a KSH jelentése szerint országszerte emelkednek a bérleti díjak. A műsor vendége lesz Futó Péter, a Portfolio Ingatlan divíziójának elemzője, akit egyebek mellett az áremelkedés okairól és a lehetséges fordulatról is kérdezünk. Emellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés