Előfizetői tartalom

Irodaépületek megőrzése és megújítása a fenntarthatóság jegyében

Portfolio
A rendszerváltást követő átmeneti évek után hazánkban is elérkezett a nagyobb kereskedelmiingatlan-beruházások időszaka, amely Budapest városképét is jelentős mértékben átformálta. A magyarországi ingatlanpiacra az S IMMO 2001-ben lépett be, ahol asset management cégként a házak teljes életciklusán át koordinálják az ingatlangazdálkodást, a tervezéstől az átalakításon át az önálló üzemeltetésig.

Az S IMMO Hungary az 1990-es évek végén, 2000-es évek elején vásárolta meg Budapest központi helyszínein található irodaházait, melyeket a mai napig a városképi környezet szerves részeként kezel, őriz meg és modernizál a kor kihívásainak megfelelően. Az örökségvédelmi és fenntarthatósági szempontok együttes figyelembevétele pedig etikus, de mindazonáltal hatékony üzleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés