Előfizetői tartalom

Egy nagy üzletlánc és több bevásárlóközpont is akadálymentességi tanúsítványt szerzett

Portfolio
A havi HR, illetve a kéthavi bérbeadási tranzakciókról szóló összefoglalónk után, kéthavonta már az ingatlanok, ingatlanos cégek által kapott minősítésekről, díjakról is beszámolunk. Nemcsak energetikai minősítésekre kell gondolni, hanem olyan tanúsítványokra is, amelyek például a házak akadálymentességét értékelik. 2022. május és júniusban is számos ilyen elismeréssel gazdagodott a hazai ingatlanpiac: egy alapkezelő, az ingatlanportfóliójának nagy részére Access4you tanúsítványt szerzett, míg az Auchan az FMCG áruházláncok közül elsőként kapta meg ezt az akadálymentességi tanúsítványt.

Május elején számoltunk be róla, hogy a Honvéd Center, a Nordic Light irodaház, a Corvin Plaza és a Kaposvár Plaza is új elismeréseket szerzett: Kapcsolódó cikkünk 2022. 05. 02. Egészséges és zöld épületek: több iroda és bevásárlóközpont kapott új minősítést Az azóta eltelt két hónapban főleg az akadálymentességre és egy speciális igényű csoport számára...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái