Előfizetői tartalom

Gigantikus épületfestményen elevenedik meg a Pál utcai fiúk híres jelenete

Portfolio
Hamarosan átadják a Corvin Sétány mentén épült utolsó lakóépület, a Cordia által jegyzett Grand Corvin második ütemét is. Az épület befejezésével végéhez közelít Közép-Európa legnagyobb városrész-megújítási projektjének egyik legfontosabb fejezete. A cég a projekt melletti tűzfalra a Színes Város Csoporttal közösen a Pál utcai fiúk egy részletét eleveníti meg.

Lassan teljessé válik a több mint egy évtizede elindított városrész-megújítási program központi eleme, a Corvin Sétány, hiszen átadták a Sétány mentén épült utolsó lakóépület, a Grand Corvin második ütemét is. Ezzel az összesen 558 lakásból álló épületegyüttessel elnyerte végső arculatát Budapest legszélesebb és egyik leghosszabb sétálóutcája. A projekt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés