Előfizetői tartalom

Ingyenes ablakcserét kérhetnek a reptér közelében élők

Portfolio
Kibővíti a lakossági zajszigetelési programját a Budapest Airport: ősztől hatalmas ablakszigetelési és ablakcsere program indul az érintett lakosság számára. Üllő, Vecsés, illetve a X., a XVII., és a XVIII. kerületekben összesen több ezer háztartás pályázhat az ingyenes, vagy a nagyrészt támogatott zajszigetelési fejlesztésekre.

A 2019-es csúcsévhez képest várhatóan 75-80%-os lesz idén a budapesti reptér forgalma. A járvány után a turizmus fellendülése egyben azt is jelenti, hogy a reptér közelében élők egyre sűrűbben érzékelhetik a légi forgalommal járó zajterhelést. Erre orvoslásul a reptér, a korábbi zajcsökkentési programját, - amely körülbelül 1500 ingatlant érintett a közeli területeken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés