Előfizetői tartalom

Karók helyett virágládákkal akadályozzák meg a szabálytalan parkolást a budai kerületben

Portfolio
Karók helyett virágokkal gátolják a gyalogosokat akadályozó, szabálytalan parkolást a Margit körúton - osztotta meg a II. kerület közösségi oldalán Őrsi Gergely, a kerület polgármestere. Emellett hamarosan elkezdődhet a Margit körút zöldítése is a páros oldalon, ahol 3248 darab évelő és 1970 darab hagymás növény ültetését tervezik, valamint legalább egy tucat fának igyekeznek megfelelő helyet találni.

"Lépésről lépésre igyekszünk a körúton és más utcákban is lecserélni a hagyományos parkolásgátló oszlopokat olyan megoldással, ami ugyanolyan hatékonyan gátolja a szabálytalan parkolást, de lényegesen szebb. A Margit-negyedben most kihelyezett növények jól alkalmazkodnak a városi környezethez, és természetesen a rendszeres öntözésről is gondoskodunk, de a mostanihoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés