Előfizetői tartalom

Megkapta az építési engedélyt a Böszörményi úton beomlott irodaház helyére tervezett projekt

Portfolio
Májusban írtunk róla, hogy a bontási munkálatok során beomlott a Böszörményi út 22. szám alatti, üresen álló, korábban irodaházként működő épület felső két emelete. A törmelékek az utcán parkoló autókban is károkat okoztak, de szerencsére senki sem sérült meg, a XII. kerületi önkormányzat gondatlan veszélyeztetés miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tett. Idő közben a bontási munkák folytatódhattak, és az ÉTDR-be feltöltött információk szerint a projekt július elsején megkapta az építési engedélyt - írja az Építészfórum.

Az épületben a májusi szerencsétlenség idején bontási munkálatok zajlottak, a két legfelső szint ekkor szakadt rá az alattuk lévőre. Az önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanokon, a Böszörményi út 20-22., a Böszörményi út 24. és a Beethoven utca 7-9. alatti irodaházak helyén ugyanis egy új épületegyüttest terveznek létrehozni. A beruházó BBSZ Ingatlan 2022 Kft. azt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái