Előfizetői tartalom

Kezdődhet a Merlin Színház felújítása

MTI
Kezdődhet a volt belvárosi trafóház, a korábban a Merlin Színháznak is helyet adó épület felújítása - mondta el Kerpel-Fronius Gábor, okosvárosért és részvételiségért felelős főpolgármester-helyettes. A tervek szerint a rekonstrukció jövő tavaszra fejeződik majd be, és azt szeretnék, hogy Budapest 150. születésnapjára a kulturális és közösségi eseményeknek otthont adó intézmény megteljen élettel.

A főpolgármester-helyettes közölte: "hétfőn írtuk alá a felújítási szerződést a kivitelezővel. Olyan Merlin-épületet szeretnénk, amely megtestesíti mindazt, amit a nyitott Városházáról, a nyitott városkormányzásról és Budapest sokszínűségéről gondolunk". Alapvetően kultúraközpontú, de a város sokszínűségét kifejező közösségi és társadalmi eseményeknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés