helloparks
Ingatlan

Elérte legmagasabb pontját a HelloParks legújabb, fóti csarnoka

Portfolio
Júniusban kapta meg a használatbavételi engedélyt a HelloParks Fót első, 45 000 négyzetméteres üteme, most pedig a következő, 26 000 négyzetméteres raktárcsarnok épül, melyre ünnepélyes keretek között az épület legmagasabb pontját jelképező bokréta is felkerült.

Elérte a szerkezetkész állapotot a HelloParks Fót legújabb, 26 000 négyzetméteres csarnoka. Az FT6 lesz a negyedik raktárépület, amit a Futureal-csoporthoz tartozó cég átad az idén. Az FT1-es első ütem kiadottsága közel 60 százalékos, a leszerződött bérlők meg is kezdték a beköltözést, a még elérhető területre pedig előrehaladott tárgyalások zajlanak. A most épülő FT6-os csarnokba a tervek szerint decemberben költöznek majd be az első bérlők.

Ez lesz a HelloParks első City Flex típusú raktára, ami az eddig megépült csarnokokhoz képest, - ahol a legkisebb bérbe vehető terület 3400 négyzetméter, - már az 1000 négyzetméteres bérleti igényeket is képes kielégíteni. A Big Box csarnokokhoz hasonlóan a kisebb City Flex szintén rendelkezik majd dokkoló és drive-in kapukkal, de azokhoz képest alacsonyabb a belmagassága és kisebb a mérete, így jobban megfelel majd a városi logisztikát és könnyűipari gyártást vagy összeszerelést végző vállalkozások számára. Az új létesítménynél a cég a BREEAM New Construction kategória elérhető legmagasabb, Outstanding minősítés megszerzését tűzte ki célul.

Portfolio Ingatlan Raktárkereső
HelloParks Fót

HelloParks Fót

2151 Fót, Telkes Mária út
Kiadó terület: 45000 m2
Bérleti díj: 4.95 – 4.95 EUR
Átadás:
2022. ápr

Ajánlatot kérek

A júniusban átadott 45 000 m2-es FT1 raktárcsarnoknál – csakúgy, mint a maglódi első épület esetében – a BREEAM fenntarthatósági szabvány Excellent szintjének elérése a cél New Construction kategóriában, mely azt jelenti, hogy nem csak a kész épület kerül minősítésre, hanem a teljes folyamat a tervezéstől kezdve a beruházáson és építésen át a felépült csarnokig.

„A HelloParks folyamatosan fejlesztett és bővült az elmúlt másfél évben, de terveinkben szerepel még további két átadás év végéig. Az elmúlt 2 év megmutatta a raktárfejlesztések létjogosultságát. Azt látjuk, hogy a jó minőségű, bérlői szemmel jól átgondolt és energiahatékony raktárberuházásra továbbra is van kereslet.” -  mondta Nemes Rudolf, a HelloParks vezérigazgatója.

helloparks
Forrás: HelloParks

A fejlesztő másik két megaparkjában is haladnak az engedélyeztetések és a munkák. Maglódon hamarosan eléri a szerkezetkész állapotot a második, 45 000 m2-es épület (MG3), mindeközben Pátyon is folynak az első ütem földmunkái, ahol egy több mint 100 hektáros területen az első épülettel 58 000 m2 alapterületű, összességében pedig 400 000 m2 bruttó bérbeadható területű modern raktár- és gyártási területet alakítanak ki, több fázisban.

Címlapkép forrása: HelloParks

autópálya lezárás
új lakások
fehér ház amerika elnök fehérház
vlagyimir putyin

Holdblog Joe Biden mélypontja

Minden idők harmadik legnépszerűtlenebb elnökeként távozott a Fehér Házból 2021 januárjában Donald Trump. Joe...

Díjmentes online előadás
Hogyan működik a tőzsde, mik az alapok, hogy válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát?
Díjmentes online előadás
Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni?
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Model Validation Quantitative Analyst

Model Validation Quantitative Analyst
2022. október 18.
Portfolio Future of Finance 2022
2022. szeptember 6.
Sustainable World 2022
2022. október 4.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
2022. szeptember 7.
Private Health Forum 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
új lakások