Előfizetői tartalom

Így halad a Népliget melletti irodaház építése - Képeken a látványos komplexum

Portfolio
Elérte szerkezetkész állapotát a Liberty, a WING iroda- és szállodafunkciókat is kínáló mixed-use ingatlanfejlesztése. A IX. kerületi Könyves Kálmán körúton helyet kapó, többfunkciós épület környezettudatos megoldásokkal, kényelmi szolgáltatásokkal és egy dual-branded ibis-Tribe hotellel várja majd bérlőit. Az épületet a tervek szerint 2023-ban adják át.

A Liberty irodaház mélyépítési munkái 2019 szeptemberében kezdődtek meg a Könyves Kálmán körúton. A szintén a WING fejlesztésében épült, Telekom székház mellett helyet kapó, két szárnyból álló épület mostanra elérte szerkezetkész állapotát. Az épület első ütemében épülő déli szárnyban az irodákon kívül egy 332 szobás, dual-branded ibis-Tribe hotel is helyet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés