Előfizetői tartalom

Megkezdte első Magyarországi projektjének kivitelezését Európa legnagyobb raktárfejlesztője

Portfolio
Megkezdte Magyarországon az első kockázati logisztikai fejlesztését Európa legnagyobb raktárfejlesztője, a Panattoni. A beruházás keretei között egy 17 300 négyzetméteres "last mile" típusú ipari park épül Törökbálinton - adta hírül a cég. A Panattoni Park Budapest City West elindítása a cég 2021 végi magyarországi piaci debütálását követi, két, összesen 100 000 négyzetméteres telek megvásárlásával a főváros közelében.

A Panattoni Park Budapest City West projekt összesen négy, 3350-5550 négyzetméteres modern logisztikai létesítményből áll, amelyekhez 20 rámpakiegyenlítő, 55 parkolóhely és 5 elektromos jármű töltőpont is tartozik. A Panattoni 2025-től a nulla szén-dioxid-kibocsátást célozza meg, amelyhez a projektet BREEAM „Very Good” fenntarthatósági tanúsítvány alapján minősítteti....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés