Előfizetői tartalom

Bejártuk Budapest legújabb skybar-ját: ilyen a kilátás a Budai Várból

Portfolio
White Raven, azaz fehér holló néven nyit július 23-án a Mátyás templom tőszomszédságában elhelyezkedő skybar & lounge. Az új vendéglátóhely a Hilton legtetején kapott helyet, a nyitott tetőterasz április és október között várja majd a vendégeket. Vélhetően nem sokan látták még Budapestet ilyen magasságból, és szinte 360 fokos panorámával, úgyhogy mutatjuk is a képeket.

Az új skybart még 2019-ben kezdte el megvalósítani a tulajdonos és üzemeltető, a Danubius Hotels. Bár a járványhelyzet miatt 2020-ban fel kellett függeszteni az építési munkákat, végül 2022. július 23-án megnyit a White Raven. A kilátás talán a legizgalmasabb egy rooftop bár esetében, a képek előtt azonban néhány érdekesség a kivitelezésről, az építészeti megvalósításról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés