Előfizetői tartalom

Hamarosan megkezdi első ázsiai beruházásait Európa legnagyobb raktárfejlesztője

Portfolio
Megnyitotta első ázsiai központját a Panattoni az indiai Bengaluruban, Karnataka tartomány fővárosában, ezelőtt Mumnaiban már volt irodája a cégnek - derül ki a cég sajtóközleményéből. A következő években, a növekedés kezdeti szakaszában a fókusz India 8 legnagyobb városán lesz, majd a következő szakaszba lépve már az ország másodlagos piacaira is betörnének. Első körben 2023 végére 2-3 projektet indítanának összesen 200 millió dolláros értéken.

A cég a globális intézményi befektetőkkel való partneri együttműködésre bevezeti a "nyitott-könyv" üzleti modellt, hogy megkönnyítse a tőke közvetlen befektetésekbe történő bevonását a gyorsan bővülő indiai ipari és raktárpiacon. A Panattoni India a kezdetekben "csak" India 8 legnagyobb városára koncentrálna, ahol 2-3 projektbe összesen 200 millió dollárt fektetnének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés