Előfizetői tartalom

Több mint 5 éve nem láttunk ilyet: növekszik a feszültség az irodapiacon

Portfolio
2022 második negyedévében a budapesti modern irodaállomány 2 új irodaházzal bővült, ezek egyike egy saját tulajdonban lévő irodaház átadása volt, így összesen 30 750 négyzetméterrel nőtt az állomány. Még az első negyedévben számoltunk be róla, hogy a teljes budapesti modern irodaállomány átlépte a bűvös 4 millió négyzetmétert, jelenleg 4 093 250 négyzetmétert tesz ki. Az üresedési ráta egytized százalékkal tovább nőtt, de még nem váltott át kétszámjegyűre. Utoljára 2016 környékén láthattunk hasonló értékeket az üres irodaterületek arányát tekintve - derül ki a BRF legfrissebb elemzéséből.

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) - melynek tagjai: CBRE, Colliers, Cushman & Wakefield, Eston International, JLL és Robertson Hungary - közzétette 2022 első negyedévére vonatkozó irodapiaci összegzését. 2022 második negyedévében átadtak egy kisebb irodaházat, valamint befejeztek egy saját tulajdonú székházat, így a budapesti modern irodaállomány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés