Előfizetői tartalom

A CPI biztosítja ezentúl az Immofinanz teljes portfóliójának ingatlankezelését

Portfolio
Miután a CPI Property Group az Immofinanz többségi tulajdonosa lett 77%-os részesedéssel, az Immofinanz új stratégiát hirdetett meg a CPIPG-vel való szoros együttműködéséről és az ebből fakadó szinergiákról. Az érintett felek megállapodása alapján a CPIPG ingatlankezelési szolgáltatásokat biztosít a helyi Immofinanz társaságok részére.

2021 december, 2022 január környékén még ádáz csata folyt a CPIPG és az S Immo között az Immofinanz többségi tulajdonjogának megszerzését illetően. Az ügy végére februárban került pont, amikor is a CPIPG többségi tulajdont szerzett az Immofinanzban. A két cég most még szorosabbra fűzi az együttműködését, mivel mostantól az CPI fogja végezni az Immofinanz teljes portfóliójának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés