Előfizetői tartalom

Új vezetőség a Magyar Közút élén

Portfolio
Az Építési és Beruházási Minisztérium gyakorolja a Magyar Közút Nonprofit Zrt. tulajdonosi jogait az új kormány megalakulását követően. A tulajdonosi jogokat gyakorló minisztérium elrendelése alapján a közútkezelőnél újra létrejön a társaság legfőbb irányító szerveként az igazgatóság, melynek elnöke augusztus 1. napjától Bartal Tamás - írja az Infostart.

Bartal Tamás korábban a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója és elnöke volt, illetve különböző állami vezetői pozíciókat töltött be. Részt vett az útdíjfizetési rendszer bevezetésében, a kabinetkormányzás megszervezésében, a közműcsatlakozások díjmentességét biztosító Könnyű Közmű Program bevezetésében és a biztonsági gáztározók nemzeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés