Előfizetői tartalom

Ezekben a magyar városokban éri most meg leginkább lakást venni - Budapest nincs a legjobb helyek között

Portfolio
A Takarék Index elemzői minden évben megvizsgálják, milyen lehetőségeik vannak az egyetemista gyereküknek lakhatást kereső családoknak, érdemes lehet-e a lakásvásárlás mellett dönteni a bérlés helyett, és mi az a minimum idő, amelynek elteltével megegyezik a vásárlás és a bérlés költsége. Nézzük, hol éri meg jobban a bérlés és hol a vásárlás!

Bár viszonylag kevesen vannak azok, akik, miután a gyereküket felvették egy másik város egyetemére, azonnal tudnak venni nekik egy lakást, mégis érdemes beszélni arról, hogy egyáltalán megéri-e lakást venni, vagy jobb megoldás a bérlés. A Takarék Index elemzői idén is elkészítették a számítást a különböző egyetemi városokra, amiből kiderül, hogy hogy mennyi időt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés