Előfizetői tartalom

Ingyenes rendezvények és közösségi programok a Millennium Park Pop Up Fesztiválon a Duna-parton

Portfolio
A Millennium irodakomplexum részeként megnyitja a nagyközönség előtt a Duna-parti Millennium Parkot a CA Immo. A kezdeményezés során 2022. július 15. és augusztus 24. között ingyenes rendezvénysorozatot tartanak a Millennium Park Pop Up Piknik Fesztiválon, amelynek célja, hogy a bérlők, a környéken lakók, valamint minden budapesti lakos számára egy új közösségi tér jöjjön létre pihenésre és kikapcsolódásra, amelynek részét képezik az ingyenes rendezvények, piknikezési lehetőségek, egy food truck terasz és egy egyedi művészeti installáció.

A Millennium Towers irodaházak mellett a Duna-parton található zöldterület 2022 nyarán számos rendezvénnyel várja az irodaházak bérlőit, a környéken lakókat és minden budapesti lakost. A Millennium Park Pop Up Piknik Fesztivál 2022 júliusában indult: másfél hónapig ingyenesen látogatható rendezvények egyedi helyszíne lesz, köztük egy, Magyarországon még nem látott szabadtéri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés