FONTOS Megjött a Standard and Poor's ítélete Magyarországról
 
Előfizetői tartalom

Milliótól a milliárdig: ezek voltak 2022 eddigi rekordjai a hazai lakáspiacon

Portfolio
Mozgalmas volt az idei első félév a hazai ingatlanpiacon. Lendületes kezdés után a szűkülő kínálat mellett a kereslet is kissé alábbhagyott, de így sem volt hiány szélsőségekből a piacon. A Duna House kínálatában a legdrágább ingatlan eddig 860 millióért cserélt tulajdonost, míg a legolcsóbb alig több mint 1 millióért. A cég szakértői összegyűjtötték 2022 eddigi legérdekesebb, magyar lakáspiaci adatait.

„2022-ben számos tényező formálta az ingatlanpiacot, az év eleji rekordok után a választásoktól kezdődően csökkenni látszik a kereslet, amelyre a szomszédos háborús helyzet, valamint a változó kamatkörnyezet és a kormányzati bejelentések is hatást gyakorolnak. Az ingatlanok áremelkedése azonban még mindig töretlen, nehezen meghatározható, hogy milyen irányba mozdul majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés