FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

Indulhat a fejlesztés: itt valósul meg a dunántúli tudományos és innovációs park

Portfolio
Beruházási célterületté nyilvánította a kormány a Körforgásos Gazdaság Tudományos és Innovációs Park nagykanizsai központjának helyét - írja a Magyar Közlöny. Ahogy korábban mi is írtunk róla, a Pannon Egyetem, valamint a Mol és helyi cégek részvételével körforgásos gazdasági kompetencia központot, továbbá tudományos és innovációs parkot hoznak létre Nagykanizsán.

Közel 30 milliárd forintos beruházásból 18 ezer négyzetméteren kutatási és fejlesztési központ épül Nagykanizsán az állam, a felsőoktatás és az üzleti élet szereplőinek együttműködésére. A tudományos parkban a megújuló energiákkal, a hulladék- és a vízgazdálkodás területén végeznek majd kísérleteket a kutatók. A cél az, hogy olyan technológiákat fejlesszenek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés