Előfizetői tartalom

Bővül a parkolási zóna az egyik pesti kerületben

Portfolio
Budapest Főváros Közgyűlése 2022. szeptember 5-ei hatállyal módosította a fővárosi parkolási rendet szabályozó rendeletét, és bővítette a Kőbányán kijelölt várakozási övezetek területét. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy szeptember 5-étől újabb területeken kellene fizetni a parkolásért Kőbányán - írja Facebook oldalán Mustó Géza Zoltán, Kőbánya alpolgármesrere. A parkolási díjak viszont emelkedni fognak a már eddig is fizetős területeken.

A Gyakorló utca és a Szárnyas utca környezetén túl eddig is léteztek olyan kőbányai területek, ahol a fővárosi rendelet már kijelölte a várakozási övezetet, de a Kőbányai Önkormányzat még nem vezette be a díjfizetési kötelezettséget. Most az Önkormányzat korábbi javaslatai alapján, a forgalom és a parkolási nehézségek csökkentése érdekében egyes eddig meghatározott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés